fredag 11. januar 2013

Gauseth debuterer! Kampstart er altså 14.00 på Mjøndalen Stadion. Vi minner om MIF E16-Vålerenga kl 12.00 på samme bane.

http://www.toppfotball.mif.no/news/article/14yk6wmxzbjq513tcwul816mo5/title/gauseth-debuterer

Gauseth debuterer!

Vår nye midtbanespiller er på plass når MIF tar i mot Pors lørdag kl 14.00

Vegard og a-troppen avslutter årets første hele treningsuke med en gjennomkjøring mot Pors på Mjøndalen Stadion. Inneværende uke har det vært flere prøvespillere med og de får muligheten til å vise fram i kampen mot 2. divisjonslaget Pors.
Troppen er ikke helt klar enda, men Hansen melder at følgende prøvespillere spiller lørdag: Arne O. Høgetveit(Start), Stian Aasmundsen(Eik Tønsberg) og Christian Andreassen(Fløy). I tillegg så er Truls Garmo Johansen med å trener og vil bli involvert i kampen. Med i troppen er også Viktor Hellum og Nicklas Raaholt fra rekruttstallen.
Når det gjelder våre egne så er alle med, minus Benjamin Krantz som er ute med en betent tå og Joakim Rishovd som vred kneet på trening i går og er ute i ca seks uker med strukket leddbånd. Ellers kommer Bjarne ikke til å spille kamper før La Manga. Martin Strange er jo ute til etter ferien etter sin korsbåndoperasjon. Rhett og Dio har ikke kommet tilbake etter ferien enda. De kommer på torsdag. Anders Karlsen kommer hjem fra treningsleir med SIF på lørdag og blir heller ikke med på kampen.
Kampen blir en første introduksjon på vårt offensive spill for de nye/prøvespillerne og en “fresh-up” for våre gamle spillere.
Motstander Pors er et etablert 2. divisjonslag som er kjent for sin spillende stil. Vegard håper på en kamp der vi kan ha ballen mye, så vi får trent på vårt offensive grunnspill.
Kampstart er altså 14.00 på Mjøndalen Stadion. Vi minner om MIF E16-Vålerenga kl 12.00 på samme bane.
Det er gratis inngang og åpen VIP med servering under a-kampen!
Christian Gauseth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar