fredag 2. januar 2015

Ydmyket Brann - klare for tippeligaspill

Ydmyket Brann - klare for tippeligaspill

Av Roy Hansen
,  26.11.14
 

Mjøndalen ydmyket Brann hjemme på Mjøndalen stadion i kveld med 3-0 seier. Dermed kan MIF se fram til tippeligaspill neste år med blant annet Strømsgodset som en av motstanderne. Brann må ta den lange veien hjem - vel vitende om at de må spille i 1. divisjon neste år. 

Mjøndalsfansen hørtes godt og støttet laget sitt hele veien med tilrop og sang. De ser nok fram til en sesong med langt bedre fotball på stadion enn hva de er vant til de siste årene.

Et stort antall supportere hadde tatt turen fra Bergen for å heie på klubben i deres hjerter. Etter oppvarming på en lokal pub i Mjøndalen gikk de i høylytt tog til stadion. Dette bare for å bli ydmyket og for mange ble det en tårevåt opplevelse.

Frustrasjonen tok etter hvert over for supporterne og bluss som ble kastet inn på banen, første til stopp i spillet. Andre kranglet seg imellom på tribunen. Dette var ingen god kveld for bergenserne.

Kl. 21.28 meldes det fra politiet at de har god kontroll i Mjøndalen og at kun én person er innbrakt så langt.

Kl. 22.16: En mann i 20-årene fra Lier, er tatt av politiet etter å ha knust en rute ved NSB i Mjøndalen.

Feiring på torgetMIF Fotball varsler på Twitter at det er feiring av hjemmeseieren på Torget i Mjøndalen kl. 23.30 i kveld. Alle er velkommen til å hedre våre lokale fotballhelter.
 








Røde bluss rundt hele banen var oppvarmingen til kampen. Røyken hadde knapt nok lagt seg før Mjøndalen scoret det første målet. I dag var MIF det klart beste laget på banen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar