onsdag 13. august 2014

hei kom til åmot når mabron skal spille for åmot 2 ffu mot godset 1 ffu på onsdag

Erik Mabro
BASISINFORMASJON
Fødselsdato
Rediger
2. januar
Fødselsår
Rediger
1985
Kjønn
Rediger
Mann
Interessert i
Rediger
Kvinner
Språk
Rediger
Norwegian
5. august
Erik Mabro
httpswww.facebook.compagesProfesjonell-%C3%A5mot-spiller363012593824154ref=br_rs
5. august
Erik Mabro
Det er med blanding av vemod, sorg og forståelse vi har mottatt beskjeden fra Bjarne om at han må gi seg som fotballspiller, i en alder av 26 år.

Bjarne er ekte mjøndøling. Han har spilt i andre klubber, men har alltid fulgt med moderklubben - uansett hvilket nivå vi har vært på. For tre og et halvt år siden var vi så heldige å få han tilbake til oss. Han ble kaptein umiddelbart og har gjort en formidabel innsats på banen (når han har vært skadefri) og utenfor banen (uansett skadesituasjon). Han er den som aldri sier nei, den som alltid har flest timer på dugnadslista og den som er først på trening.

Bjarne er en 100%-spiller. Han er enten av eller på, som en bryter. Uten dimming. Enten har han vært skadet eller så har det vært maks innsats i brun drakt – hele tiden, hver gang. Han har hatt en nådeløs spillestil – mot så vel motstandere som egen kropp.

Han har alltid spilt med hjertet utenpå drakta. Det er flott innstilling, men kan også være vondt og upraktisk. Når man spiller med hjertet på utsiden, kommer det lett borti ting og får sår og skrammer.

Og det er selvfølgelig alle skadene som er grunnen til at Bjarne må gi seg. Særlig det høyre kneet har skapt problemer de siste årene. Det kommer et liv etter fotballen og det livet må dessverre starte for Bjarne allerede nå.

Men vi ønsker selvfølgelig å benytte oss av Bjarne som menneske og fotballmann i fremtiden også, selv om han ikke lenger vil trekke på seg sin kjære brune drakt og bidra ute på banen.

Vi takker ydmykt for innsatsen som spiller, men håper Bjarne med sin kompetanse og personlighet likevel vil være en viktig bidragsyter for videre utvikling av klubben.



Vegard.
5. august
5. august
Erik Mabro
Klar for avreise til Oslo og kusine Janicke Mabro og hennes kjære Lars Nyhus Carlsson sitt bryllup i morgen 👰
8. august kl. 17:13
Erik Mabro
https://m.facebook.com/events/328594110650919?ref=m_notif&notif_t=plan_reminder&actorid=100004036430247
for 14 minutter siden

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar