tirsdag 20. januar 2015

Er klar til å ta over Når Hans Erik Ødegaard flytter til Madrid så overtar Bjarne Kortgaard Ingebretsen hans rolle som assistenttrener i MIF.

I NY ROLLE: Bjarne Kortgaard Ingebretsen (t.v.) får mer treneransvar i MIF. Her er han sammen med spiller Mads Hansen under tirsdagens formiddagsøkt. FOTO: LISA SELIN

Er klar til å ta over

Når Hans Erik Ødegaard flytter til Madrid så overtar Bjarne Kortgaard Ingebretsen hans rolle som assistenttrener i MIF.
 
  
Publisert 20.01.2015 kl 15:18 Oppdatert 20.01.2015 kl 15:49

Til Spania: Hans Erik Ødegaard gir seg om kort tid som assistenttrener i MIF.

NEDRE EIKER: Kenneth Karlsen, sportssjef i MIF Fotball, bekrefter at Bjarne Kortgaard Ingebretsen er pekt ut som erstatteren til Hans Erik Ødegaard. Kortgaard Ingebretsen blir da assistenttrener og toppspillerutvikler.

– Ja, hvis Hans Erik forlater MIF så rykker Bjarne opp og får et utvidet ansvar, sier Karlsen, som påpeker at det ikke noe er noe offisielt avklart med Ødegaards situasjon ennå.

Men kilder Drammens Tidende har vært i kontakt med slår fast at Martin Ødegaard (16) har sagt ja til den spanske giganten Real Madrid, og at pappa Hans Erik Ødegaard flytter til Spania sammen med sin sønn med en gang. Dermed mister Mjøndalen sin assistenttrener, en rolle Ødegaard har hatt i Nedre Eiker-klubben siden 2009.

Gleder seg

Bjarne Kortgaard Ingebretsen er forberedt på å overta etter Ødegaard. Det var han for første gang brifet om sent i fjor, at kunne bli tilfelle.

– Jeg gleder meg veldig til den jobben, dersom jeg skal overta. Jeg har trenerambisjoner, og dette er en genial utviklingsarena, uttaler 27-åringen.

Kortgaard Ingebretsen måtte dessverre gi seg som spiller i MIF grunnet skadesituasjonen i fjor sommer. Etter hvert ble det klart at mjøndølingen skulle bli hovedtrener for rekruttlaget i 3. divisjon fra 1. januar 2014, og ha ansvaret for nysatsingen med formiddagsøkter med A-lagspillerne. Dette begynte Bjarne med på nyåret, og her har han fokus på detaljer når det gjelder enkeltspillere.

– Alle spillerne er innom denne formiddagsøkten minst én gang per uke, opplyser Kortgaard Ingebretsen. Jobbingen med enkeltspillere kommer Bjarne til å holde på med også under ettermiddagstreningene med A-laget. Derfor defineres også rollen hans som toppspillerutvikler i tillegg.

Tøft å legge opp

Kortgaard Ingebretsen skal da samarbeide enda tettere med hovedtrener Vegard Hansen, og den andre assistenttreneren Trond Eliassen. Det er ikke avklart hvem som overtar som trener for rekruttlaget.

Bjarne legger ikke skjul på at det var meget tøft å måtte legge fotballkarrieren på hyllen i såpass ung alder, men at han har fått det på avstand. Det er trenerkarrieren som gjelder nå. Per nå har han skaffet seg B-lisens som trener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar