torsdag 17. mars 2016

Kan bli MIF-spiller

MIF ønsker seg Lars Mendonca Fuhre (26), og er i dialog med svenske Hammarby for å få til en avtale.
Send inn tekst og bilder «Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.
TIL MIF?: Hammarbys Lars Fuhre er aktuell for MIF. Her fra en kamp mot Östersund i 2014. FOTO: TORE SANDBERG
TIL MIF?: Hammarbys Lars Fuhre er aktuell for MIF. Her fra en kamp mot Östersund i 2014. FOTO: TORE SANDBERG (Foto: )
DEL
NEDRE EIKER: - Vi er i disse dager i kontakt med både Hammarby og Lars Fuhre. Det er et godt håp om at dette kan gå i orden. Fuhre er en spiller med spennende ferdigheter, og så er han lokal, sier MIFs sportssjef Kenneth Karlsen, som tror Fuhre eventuelt vil bli en solid forsterkning på et MIF-lag som satser på direkte opprykksplass (to beste) i årets 1. divisjon i fotball.

Spilte i Godset

Lars Mendonca Fuhre er fra Hokksund. 26-åringen gikk først til Strømsgodset, der han fikk fire obligatoriske kamper i perioden 2006-2008. Siden er det blitt spill i Nybergsund Trysil (1. divisjon) og Aalesund (eliteserien), før det ble overgang til den svenske storklubben Hammarby i 2014. I fjor var Fuhre på banen i 14 kamper for Hammarby i Allsvenskan, men han er ikke fast på laget. Det er derfor Kenneth Karlsen er optimistisk når det gjelder å få ordnet en avtale, selv om Fuhre har kontrakt med Stockholm-klubben ut 2016.
- Dialogen med både Lars og Hammarby er positiv. Det er aktuelt med både permanent overgang og utleie. Vi ønsker helst det første, uttaler Karlsen.
MIFs sportssjef røper at de har vært ute etter Fuhre lenge, og legger til at den teknisk gode midtbanespilleren kan bekle mange roller. Blant annet på begge kanter, spiss, sentralt og også back.
Lars Mendonca Fuhre er for øvrig halvbroren til tidligere SIF-spiller Gustav Mendonca Wikheim, som i vinter gikk fra Godset til belgiske Gent.
Bortsett fra en mulig signering av Fuhre så er ikke MIF for tiden ute etter noen andre nye spillere. Karlsen sier de er godt fornøyde med stallen. Overgangsvinduet stenger 31. mars.
MIF har en stund vurdert å hente inn en forsvarsspiller til, men er så tilfreds med 17-åringen William Sell at man nå dropper det. Sell er da i utgangspunktet tredjevalg som midtstopper etter Ulrik Arneberg og Morten Sundli.
– Det er kanskje litt vågalt, men vi gjør det. Sell har gjort det bra i vinter. Vi har lyst til å gi ham muligheten, sier Karlsen.
Andre back up-muligheter på midtstopperplass er kapteinen Joackim Olsen Solberg og Christian Gauseth.

Mot Ull/Kisa

Bruntrøyene serieåpner i 1. divisjon hjemme mot Kristiansund mandag 4. april.
Neste treningskamp er hjemme mot 1. divisjonskollega Ull/Kisa lørdag kl. 16.00, og på kvelden er det kick off på Samfunnshuset.
Generalprøven før seriestart er mot KFUM Oslo (også 1. divisjon) på Isachsen Stadion 2. påskedag (28. mars).

Artikkeltags

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar