tirsdag 9. august 2016

Sceneskrekk Ungdomsteater har lagt til 15 nye bilder i albumet: Den Spanske Flue.
Vi satt opp " Den Spanske Flue" våren 2009
LikerVis flere reaksjoner
Kommenter

Siste mulighet til å få med seg Den Spanske Flue er imorgen kl 09.50! Vi vil takke alle som har vært å sett på så langt og vi gleder oss masse til siste forstilling imorgen.
Foto: Stian Green
NRK sender " Den spanske flue " ikveld med noen av Norges beste skuespillere. Endelig kan man få en god latter
LikerVis flere reaksjoner
Kommenter
Kongsberg Teaterlag har lagt til 18 nye bilder fra 20. mars 2014 i albumet: Den Spanske Flue — på Musikkhuset EnergiMølla med Kirsti Ulrikke Warem og 2 andre.
Bilder fra generalprøven
LikerVis flere reaksjoner
Kommenter
Fra 25. til 27. april vises Den Spanske Flue på City Scene. Ikke gå glipp av dette hysteriske showet som akkurat har gått sin seiersgang på Glenghuset i Sarpsborg.
Rica City Hotel er Fredrikstads mest ærverdige og tradisjonsrike hotel-, restaurant og opplevelseshus. Med sin perfekte lokalisering midt i byens forretnings- og fornøyelsesområder, vil du ha kort vei til mange av byens attraksjoner.
ricacityhotel.no
LikerVis flere reaksjoner
Kommenter
Da kan vi gratulere Arnhild Robertsen Myhre som vinner av luke tre i Ringeriksregionens julekalender. God fornøyelse på Den spanske flue.
LikerVis flere reaksjoner
Kommenter
"Den spanske flue"
For noen fantastisk flinke folk!!!
Vannvittig morsomt 😁
Til høsten så viser Namsos Teaterlag "DEN SPANSKE FLUE" på Namsos kulturhus. Her blir det ellevill humor med mye forviklinger. Så det er bare å glede seg til høsten kommer, for dette blir MORRO

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar