tirsdag 9. september 2014

Tryglet treneren om å få komme hjem dt.no Magnus Sylling Olsen hadde nådd bunnen og ville hjem til Mjøndalen. Men Vegard Hansen var skeptisk.

http://www.dt.no/sport


Tryglet treneren om å få komme hjem
http://www.dt.no/sport/tryglet-treneren-om-a-fa-komme-hjem-1.8573257
 
Magnus Sylling Olsen hadde nådd bunnen og ville hjem til Mjøndalen. Men Vegard Hansen var skeptisk.

NEDRE EIKER: Skotselv-gutten var lovet gull og grønne skoger, men livet i konkursrammede HamKam var langt fra det 31-åringen hadde sett for seg. I et halvt år var det mer eller mindre nitrist å dra på jobb. Klubben går dunken, spillerne forlot Hamar.

I sommer ringte Sylling Olsen til MIF-trener Vegard Hansen, som ved flere anledninger hadde ønsket å hente den offensive spilleren til Nedre Eiker, men da hadde han valgt å gå til andre klubber.

– Som natt og dag

Nå ville 31-åringen hjem til kjente trakter og klubben han forlot for ti år siden.

– Jeg skal innrømme at vi var skeptiske, sier Hansen. I dag er han overlykkelig. Magnus Sylling Olsen overbeviste treneren om at han hadde den rette innstillingen. Noen uker senere hadde Hansen bestemt seg. Eikværingen kom dermed gratis på lån ut sesongen.
Foran 1.507 tilskuere banket han inn bruntrøyenes andre mål i 2-1-seieren over topplaget Tromsø. Nå er MIF kun fire poeng bak nordlendingene i kampen om direkte opprykk til eliteserien når det gjenstår sju kamper.
Mjøndalen har kun tapt en av seks matcher etter at Sylling Olsen igjen fikk den brune drakten på kroppen. Kontrasten fra hvordan situasjonen var i sommer, er så stor at 31-åringens synes det er vanskelig å forklare.

– Det er som natt og dag, forteller han.

Viktig signering

Nå kan signeringen av Magnus Sylling Olsen vise seg å ha vært et sjakktrekk. Ikke bare kom han gratis, men hans rutine og målteft kan bli gull verdt for et Mjøndalen-lag som etter i går kveld har fått en vanvittig boost med tanke på direkte opprykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar