fredag 27. februar 2015

Fra ‪#‎benkesliter‬ til ‪#‎støttespiller‬.
Fra ‪#‎guttunge‬ til ‪#‎mann‬.
Fra ‪#‎menig‬ til ‪#‎kaptein‬.




Fra benkesliter til støttespiller.
Fra guttunge til mann.
Fra menig til kaptein.
http://www.dt.no/_Jokke__blir_ny_kaptein_p__MIF-5-57-48464.…

.

  • NY KAPTEIN: Dette er MIFs nye kaptein. Joackim Olsen Solberg ble litt tankefull fredag ettermiddag da han skjønte at han skal være kaptein for sitt kjære MIF i comebacket i Tippeligaen. FOTO: ROY JOHNSEN
    MIFs trofaste sliter får ærefullt oppdrag

    «Jokke» blir ny kaptein på MIF

    Joackim Olsen Solberg (25) er valgt til ny MIF-kaptein. «Jokke» innrømmer det kom en liten tåre da han fikk beskjeden.

    Publisert 27.02.2015 kl 20:21 Oppdatert 27.02.2015 kl 20:22
    Tips en venn på e-post:


    NEDRE EIKER: – Ja, det var rørende. Det er nok det største i mitt liv til nå. Spesielt. Jeg har vært her i åtte år, og MIF er klubben i mitt hjerte, sier en stolt Joackim Olsen Solberg til Drammens Tidende.

    Mjøndalen Fotball er denne uken på treningsleir på spanske La Manga, og fredag ettermiddag ble det klart hvem som blir kaptein på laget foran bruntrøyenes comeback i Tippeligaen. Joackim Olsen Solberg var ikke blant fire forskjellige spillerne som bar kapteinsbindet i løpet av fjorårssesongen, så det var kanskje et noe overraskende valg.
    LES OGSÅ: Ny MIF-spiller

    Ble overrasket

    Den nyvalgte kapteinen ble også overrasket.

     – Jeg hadde ikke ventet dette. Trodde kanskje jeg var i «kapteinsteamet», men ikke at jeg skulle være førstevalget, uttaler MIF-backen.

    Ulrik Arneberg, som var kaptein i mange kamper i 2014, og Morten Sundli er andre- og tredjevalg.

    Olsen Solberg fikk prøve seg med kapteinsbindet i onsdagens treningskamp mot det lokale laget La Manga, men da visste han ingenting om at han skulle bli kaptein. «Jokke» ser fram til mandag 6. april (2. påskedag), når han som kaptein skal lede MIF ut på Mjøndalen stadion i serieåpningen mot Viking. Det som blir MIFs første tippeligakamp på 23 år.

    – Jeg er takknemlig som får den oppgaven. Kanskje et tegn på at jeg er blitt voksen, sier Krokstadelva-gutten og smiler.
    Etter rapportene ble valget av ny kaptein tatt godt imot i spillergruppen.
    LES OGSÅ: Elsker å bli hatet

    – Har jobbet beinhardt

    Det var nemlig den sportslige ledelsen, med sportssjef Kenneth Karlsen i spissen, som besluttet at Olsen Solberg ble den nye kapteinen.

    – Joackim Olsen Solberg står for det samme klubben står for. Han har jobbet beinhardt i mange år, og er et eksempel til etterfølgelse for mange, forteller Karlsen.


    Sportssjefen betrakter kapteinsrollen som viktig siden kapteinen representerer klubben i mange sammenhenger, og spesielt nå som MIF er i Tippeligaen.

    – Jeg har også et klart inntrykk av at dette betyr mye for Joackim. Det ble bekreftet da vi så reaksjonen hans, melder Karlsen.
    LES OGSÅ: Mjøndalen slo spansk lag på La Manga
    Les mer om:  MIF  Sport 

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar